Veel gestelde vragen

Op deze pagina hebben wij het antwoord op de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Ook op onze info-pagina kunt je wellicht het antwoord vinden op je vraag. 

Onder de laatste nieuwsbrief anwoorden wij je op meer veel voorkomende vragen! 

SHIRTS EN BRIL OPHALEN

Wij staan vanaf 9:00 uur voor je klaar!

Aan je startnummer zit een strookje. ALLEEN met dit strookje kan je je Colours by the Sea shirt en bril ophalen bij het secretariaat op het BELLAMYPARK te Vlissingen. Op het strookje staat je startnummer en de maat van je bestelde shirt. Je hoeft dus alleen dat strookje in te leveren!!. Je 2017 shirt in combinatie met je 2017 startnummer geven je toegang tot de startvakken en het parkoers. 
(maar natuurlijk mag je ook verkleed en hoeven gratis deelnemende kinderen die VOORAF zijn ingeschreven niet perse een CBTS aan - we hebben er nog wel een aantal de koop voor 10 euro - op is op)

Wij adviseren iedereen uit de omgeving Walcheren om op vrijdag 2 juni het shirt al op te komen halen. Of anders zaterdag op tijd, zodat je ook op tijd kan starten.

Locatie en openingstijden secretariaat/bagagedepot: 
Vrijdag 2 juni a.s. van 9.00–21.00 uur - Bellamy Park - Vlissingen
Zaterdag 3 juni a.s. van 9.00 – 15.30 uur - Bellamy Park - Vlissingen

PS: kinderen dienen ook een startnummer te dragen. Kinderen konden bij de voorinschrijving samen met een ouder inschrijven. Hiermee is rekening gehouden. Zomaar meelopen zonder startnummer is natuurlijk niet toegestaan! Meld je even bij het secretariaat mocht dit tot problemen leiden.

HIER LEES IK DE LAATSTE DEELNEMERS INFORMATIE (nieuwsbrief 29 mei)

Beste deelnemers,

Nog een paar dagen en dan is het al weer 3 juni en dus Colours by the Sea.
Alle startnummers zijn drie weken geleden verzonden naar het door jou opgegeven postadres tijdens je inschrijving.
(niet ontvangen, lees even deze mail voordat je ons gaat mailen)

shirts ophalen
Aan je startnummer zit een strookje. Met dit strookje kan je je Colours by the Sea shirt en bril ophalen bij het secretariaat op het BELLAMYPARK te Vlissingen. Op het strookje staat je startnummer en de maat van je bestelde shirt. Je hoeft dus alleen dat strookje in te leveren. Je 2017 shirt in combinatie met je 2017 startnummer geven je toegang tot de startvakken en het parkoers.
(maar natuurlijk mag je ook verkleed en hoeven gratis deelnemende kinderen niet perse een CBTS aan)

Wij adviseren iedereen uit de omgeving Walcheren om op vrijdag 2 juni het shirt al op te komen halen. Of anders zaterdag op tijd, zodat je ook op tijd kan starten.

Locatie en openingstijden secretariaat/bagagedepot:
Vrijdag 2 juni a.s. van 9.00–21.00 uur - Bellamy Park - Vlissingen
Zaterdag 3 juni a.s. van 9.00 – 15.30 uur - Bellamy Park - Vlissingen

Let dus op. Zaterdag 3 juni na 15:30 uur kan je dus geen deelnemers shirt of bril meer ophalen. Het bagagedepot blijft wel gewoon open tot 24:00 uur. Er is ruimte voor 300 tassen, gebruik hiervoor je tassen label dat vast zit aan je startnummer (kosten 2 euro)

Shirts ruilen?
Dat kan na sluiting secretariaat (15:30 uur) en alleen als er nog shirts over zijn.

FAQ - VEEL GESTELDE VRAGEN!

WAVES EN START TIJDEN

Net als vorig jaar had natuurlijk naast de wave je starttijd op het startnummer moeten staan.. Dat was voor ons ook een leuke verrassing (NOT). Hier even de starttijden en wat WAVE info

Starthardlopers 16:30 uur
Startwandelaars 16:55 uur

Wave 1 starttijd 16.30uur
Wave 2 starttijd 16.35uur
Wave 3 starttijd 16.40uur
Wave 4 starttijd 16.45uur
Wave 5 starttijd 16.50uur
Wave 6 starttijd 16.55uur
Wave 7 starttijd 17.00uur
Wave 8 starttijd 17.05uur
Wave 9 starttijd 17.10uur
Wave 10 starttijd 17.15uur
Wave 11 starttijd 17.20uur

Hoe weet ik in welke wave ik start?
De waves zijn ingedeeld op de volgorde van inschrijven, waarbij de hardlopers eerst starten. Dit betekent dat hoe eerder je bent ingeschreven hoe eerder je zult starten. Je wave staat vermeld op je startnummer. Per wave starten er ongeveer 500 deelnemers.

Wat moet ik doen als ik met iemand mee wil lopen die start in een andere wave?

Dat kan natuurlijk! Als je met een ander of met anderen wilt meelopen die niet in dezelfde wave starten, start je in de wave van het hoogste wavenummer. Bijvoorbeeld: Je start zelf in Wave 1 en de ander in Wave 4, dan starten jullie in Wave 4. Je kunt dan niet samen in Wave 1 starten.
Ik heb drie vrienden, 1 start in wave 2 een in wave 6 en een in 3 en ik heb zelf wave 8, wat nu? Jullie kunnen samen starten in wave 8

WANDELEN IPV HARDLOPEN
Wil je toch gaan wandelen ipv hardlopen? Dan kan hoor.. Je kan met een hardloop startnummer gewoon gaan wandelen. Het kan niet andersom. Met een wandelnummer mag je wel meelopen, maar niet starten in de eerste hardloop waves 1 tm 5. Dit voor de veiligheid van de hardlopers.

STARTNUMMER NIET ONTVANGEN VIA DE POST!?
Dat kan gebeuren en gaat wel eens iets mis bij de post.
Stuur per omgaande een mail naar info@coloursbythesea.nl met in het onderwerp; STARTNUMMER NIET ONTVANGEN en kom met je startbewijs mail (heb je na je inschrijving ontvangen) en je ID (!!) naar het secretariaat op het Bellamypark.
In verband met onze opbouw krijg je vanaf woensdag geen antwoord meer op je mail, dus kom even op vrijdag of zaterdag naar het secretariaat! Het komt goed, geen paniek ;-) !

STARTNUMMER VERKOCHT
Deelnemers die hun startnummer hebben verkocht dienen er zelf zorg voor te dragen dat het verzonden startnummer bij de nieuwe deelnemer komt. Het startnummer is verzonden naar het opgegeven adres.

GELDIG STARTNUMMER

Elke deelnemers dient een geldig startnummer te hebben, dus ook kinderen!
Man beveiliging en onze team leden hebben de opdracht niemand zonder startnummer toe te laten bij de start en op het parcours. We hebben kinderen meegenomen in onze telling. De hoeveelheid poeder is afgestemd op het aantal deelnemers waaraan wij kaarten hebben verkocht.
Toch nog een kaartje kopen, kom op zaterdag 3 juni om 15:30 uur even naar het secretariaat, dan verkopen we overgebleven reservenummers. Dat zijn er maar een paar, dus op is op! (€21,50 incl shirt etc)

ZEER BELANGRIJK !!!!

GOOI AFVAL ALLEEN IN DE AFVALBAKKEN!
Denk aan onze dieren en onze natuur. Gooi je afval in de afvalbak!
Na het tweede kleurenpunt krijg je bij het Rabobank waterpunt een flesje water aangeboden. De sportdop hiervan kan je makkelijk openklikken zonder dat er een plastic lipje loslaat. Je kan hem dus ook makkelijk weer sluiten. Net voor de Kazematten krijg je van Jumbo ook nog een pakje drinken aangeboden.
Gooi je afval nooit zomaar op het strand of op de glooiing neer gooi je afval in de afvalbakken waarvan we er heel veel hebben staan!

GELUID
Naast dat we lekker gaan sporten is Colours by the Sea ook een echt muziek feest. Om oorschade te voorkomen adviseren wij je om oordopjes te dragen.

EIGEN POEDER VERBODEN!
We hebben meer dan genoeg poeder om je van top tot teen te kleuren!
Wij hebben ons poeder uitgebreid op veiligheid en schoonmaakbaarheid laten testen.
Vijf kleurpunten met op het laatst nog een 6e kleurenpunt waar je zelf kunt kiezen voor de laatste extra kleur. In verband met de veiligheid van alle deelnemers, toeschouwers en ondernemers is het NIET toegestaan om zelf poeder mee te nemen! De ervaring is dat poeder van bijvoorbeeld de Xenox moeilijk te verwijderen is!

BEPERKTE HOEVEELHEID MERCHANDISE
Wij verkopen handige Colours by the Sea arm-sleeves, die lekker warm zijn en super hip. Bij de info tent verkopen wij ook hoofdbandjes (€5,00), petjes (€10,00), reserve kinder shirts (op is op) van 2017 (€ 10,00) en shirts van voorgaande jaren (€5,00).

Entertainment Colours by the Sea, Vlissingen

2 JUNI PRE PARTY BIJ CUISINE MACHINE

COLOUR DISCO!
Een grote Colours pre-party op vrijdag 2 juni - het moet niet gekker worden. Colours by the Sea organiseert samen met Cuisine Machine, het foodfestival dat het hele pinksterweekend in en rond de Machinefabriek wordt gehouden, een grote COLOUR DISCO op hun festivalterrein.

Het feest begint om 18:30 uur met een knaloptreden van de 60s Revolution Band. Dan volgen drie feestelijke disco-minded DJ’s. Robin, Etienne & Laurens zijn wars van artiestennamen, maar bouwden onder andere met hun Pokoe-feesten een aardige reputatie op.
Wedden dat er na al dat gedans op het festivalterrein geen grassprietje meer over is? Om de prestaties van zaterdag niet al te negatief te beïnvloeden, stopt de Colour Disco al om 00:00 uur.

De Colour Disco is voor iedereen vrij toegankelijk. Wanneer je je shirt van Colours by the Sea ophaalt (vrijdag 2 juni) krijg je een flyer van het feest. Lever je die in bij Cuisine Machine, dan ontvang je een vrolijk pretpakket neon-frutsels om de feestvreugde nog een beetje mee te verhogen. Meer informatie: https://cuisinemachine.nl/home/

3 JUNI CBTS - DAY PROGRAMMA

Op 3 juni hebben wij voor de 5e editie een mega vet muzikaal programma dat al start om
14:45 uur met Voice of Holland finalist Isabel Provoost.

14:45 uur Isabel Provoost
15:30 uur Woodworks
16:30 uur start hardlopers (waves) met Reginald Peenen
17:00 uur start wandelaars (waves) met Reginald Peenen
17:30 uur Party DJ W
19:30 uur Kleur confetti explosie
20:00 uur Captain Midnight (9 koppige feest live band)
DJ Maurice
24:00 uur einde

GRATIS LICHAAMSMETING
Tijdens de openingstijden van het secretariaat kan je een gratis lichaamsmeting laten doen door Invorm. Want: Meten = Weten!
Ben jij benieuwd hoe hoog jouw vetpercentage en spiermassa is?dan is dit je kans! Kom 2 en 3 juni naar de stand van InVorm en dan krijg je een gratis lichaamsmeting! (tegenover het secretariaat) https://www.facebook.com/voedingscoachinvorm/

OMROEP ZEELAND
Ga met Omroep Zeeland op de foto! De Zeeuwse omroep zet op zaterdag 3 juni haar fotopodium op de glooiing om jullie zo kleurrijk mogelijk vast te
leggen. De foto's vind je terug op de Facebookpagina van Omroep Zeeland. Natuurlijk is er ook bewegend beeld: maandagavond kan je jezelf wellicht
bewonderen in het tv-programma Evenement van de week. Wil je écht niets
missen van Colours by the Sea? Houd dan de Facebookpagina Lopen in Zeeland https://www.facebook.com/lopeninzeeland/ in de gaten voor de laatste foto's en video's!

HOOFDSPONSOR PZC
Op de foto bij een mega selfie stick? Zoek de PZC op het BELLAMYPARK.

SHIRTSPONSOR
Provincie Zeeland

KLEURSPONSOREN 2017
Actemium - Groen
HDV steigerbouw - Rood
Rabobank - Oranje
PZC - Blauw/Geel
Manhattan Domburg - Roze/Paars - zie voor kortingsactie achterkant startnummer
Jansma & Dik Schoonmaak bedrijf -mix kleuren

Voor de rest willen we je heel veel plezier wensen met de kleurrijkste en misschien wel de vrolijkste dag van dit jaar! Tot vrijdag of zaterdag

Wij hebben er zin in,

Anthony van den Berg
Team Colours by the Sea
www.coloursbythesea.nl
https://www.facebook.com/coloursbythesea/

DEELNEMERS INFORMATIE START EN STARTNUMMERS

Ons muziek programma start om 14:45 uur met Isabel Provoost (finalist van de Voice of Holland)

Hardlopers starten 16:30 uur

Wandelaars starten 17:00 uur

De startnummers worden in de week van 8 mei verzonden naar het adres zoals is opgegeven tijdens inschrijven. Het is vanaf 1 maart niet mogelijk dit adres nog aan te passen. Het bewijs van deelname is een bewijs van inschrijving. Maar geen startbewijs. Het startnummer en shirt is je toegangsbewijs voor Colours by the Sea.

Het shirt kan je op 2 en 3 juni ophalen bij het Bellamypark. Aan het startnummer zit een los strookje. Dat strookje kan je inleveren en daarvoor krijg je een origineel Colours by the Sea shirt.

Wij kunnen je helpen! Ga op 2 of 3 juni niet in de rij staan van de shirts, maar kom naar ons secretariaat. Onze medewerkers daar kunnen op vertoon van je bewijs van deelname naar je inschrijving kijken.

Om de start met 7000 deelnemers soepel te laten verlopen starten jullie in waves. Je wave nummer staat op je startnummer.

Hoe weet ik in welke wave ik start?

Per wave starten er 500 deelnemers. De waves worden ingedeeld op aangeven van de organisatie die dit in eerste instantie zal doen op de volgorde van inschrijven, waarbij de hardlopers eerst starten. Dit betekent dat hoe eerder je bent ingeschreven hoe eerder je zult starten. Je wave staat vermeld op je startnummer.

Wat moet ik doen als ik met iemand mee wil lopen die start in een andere wave?

Dat kan natuurlijk! Als je met een ander of met anderen wilt meelopen die niet in dezelfde wave starten, start je in de wave van het hoogste startnummer. Bijvoorbeeld: Je start zelf in Wave 1 en de ander in Wave 4, dan starten jullie in Wave 4. Je kunt dan niet samen in Wave 1 starten.

Ik heb drie vrienden, 1 start in wave 2 een in wave 6 en een in 3 en ik heb zelf wave 8, wat nu?

Jullie kunnen samen starten in wave 8

De startnummers worden met de post verzonden in de week van 8 mei. Deze gaan naar het adres zoals dit bij de inschrijving is ingevuld. Let dus op als je van iemand een startnummer hebt overgenomen en dit niet aan ons gemeld hebt, of alleen maar een andere naam hebt doorgegeven. Het startnummer komt dan op het adres van de originele aanvrager. Dit moet je dan zelf afhandelen met de originele aanvragen. Het aanpassen van adressen is tot 1 maart mogelijk.

 

Dat kan op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni vanaf 9 uur 's morgens in de witte tent van het secretariaat op het Bellamypark. Op vrijdag zijn we tot 21 uur open en op zaterdag tot 16 uur. Op vertoon van het strookje dat aan je startnummer vast zit geven de medewerkers je shirt en je zonnebril mee. Startnummer worden in de week van 8 mei verzonden met de post.

Neem het strookje mee met de maat en je krijgt de shirts mee.

Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om je tas af te geven in een bagageopslag. Aan je starnummer zit een strookje wat je aan je tas kunt bevestigen. Voor € 2 kun je een gelabelde tas bij ons afgeven. Let op, wij hebben slechts ruimte voor 300 tassen. Vol is vol!

Vanaf 14 uur is de tasinname geopend in de witte tent op het Bellamypark. De tassen kunnen tot 0:00 uur worden opgehaald.

Je tas achterlaten bij de bagageopslag is voor eigen risico. Laat hier dus geen waardevolle spullen in achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

 

Colour by the Sea Shirt

Tot 1 maart 2017 kun je voor € 5,00 het maat shirt nog aanpassen. Dit kan door een mail te sturen naar info@coloursbythesea met als onderwerp Wijziging shirtmaat. In deze mail stuur je het bewijs van deelname en de juiste shirtmaat. Na 1 maart 2017:  Jammer dat je je hebt vergist en niet het juiste maat shirt hebt besteld, maar wij ruilen geen shirts op de dag zelf. Dus ben je zoveel afgevallen of juist gegroeid of heeft degene waarvan je het startnummer hebt overgenomen niet jouw maat, helaas. Mocht het zo zijn dat we na sluiten van uitgifte starnummers nog shirts hebben liggen in de juiste maat dan mag je komen ruilen. Is dit niet mogelijk of hebben je maat niet meer, kijk dan eens naar foto's van eerdere edities. Er zijn veel creatieve deelnemers die van een te groot of te klein shirt toch nog iets moois hebben kunnen maken.

Tot 1 maart 2017 is het nog mogelijk om een shirt te bestellen voor je kind. Daarna niet meer! Hoe je doe je dat? Je stuurt een mail met daarin je bewijs van inschrijving naar info@coloursbythesea met als onderwerp: Nabestelling kindershirt. ​​Nabestellen van een kindershirt kost €10,00. Geef in je mail door welke maat je wilt bestellen (houd rekening met de groei van je kind en maak een inschatting van de maat die hij/zij zal hebben in juni, vergeet daarbij niet dat de shirts relatief klein vallen).

In de maten:

Leeftijd 5-6 jaar

Leeftijd 7-8 jaar

Leeftijd 9-10 jaar

Leeftijd 11-12 jaar

S

M

L

XL

XXL

Inschrijven

Er zijn providers die onze mail blokkeren of markeren als ongewenste mail of spam en blokkeren onze mail. Kijk eens in de spam of ongewenste mailbox.​

Ook daar geen mail in te vinden:​

Stuur een mail naar info@coloursbythesea.nl onder vermelding van de volgende gegevens:

Onderwerp: Bewijs van deelname; Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en emailadres. Als je een tweede mailadres tot je beschikking hebt vermeld dan ook dat mailadres. Het komt soms voor dat mailboxen onze mail blijven blokkeren

Op http://www.inschrijven.nl kun je nakijken of je inschrijving is gelukt. Vul je geboortedatum en geboortedatum in. Sta je er tussen? Dan ben je deelnemer van Colours by the Sea 2017. Eventueel gratis ingeschreven kinderen zijn hierop echter niet terug te zien. ​

Per betalende deelnemer kan er 1 kind onder de twaalf jaar worden ingeschreven. Het inschrijfgeld voor Colours by the Sea wordt voor hem of haar betaald door "Stichting Samen in Beweging". Wil u nog een kind mee laten lopen tussen de 4 en 12 jaar kunt u twee dingen doen:

  • U​ schrijft dit kind gratis in bij een andere betalende deelnemer vanaf 13 jaar;
  • U schrijft het kind onder zijn eigen naam in. U betaalt voor hem of haar het inschrijfgeld.

Dat kan gebeuren. Je kunt dit kind nog bijschrijven zolang de inschrijving nog open staat.   ​

 In de mail vermelt u de volgende gegevens:

  • Uw inschrijfgegegvens. Dus uw naam, geboortedatum en emailadres;​
  • Houdt rekening met €2,00 administratiekosten;
  • Ook een t-shirt voor hem of haar. Geef de maat door die u zou willen hebben. Het t-shirt kost € 10,00

Jammer dat je niet mee kan doen! Je kunt tot 1 februari 2017 je deelname annuleren. Houd hierbij rekening met € 5,00 administratie kosten. Annuleren doe je op deze manier: Je stuurt een mail met daarin je bewijs van deelname naar info@coloursbythesea.nl met als onderwerp Annulering​.​ Binnen een maand storten wij het inschrijfgeld minus €5,00 administratiekosten terug op je rekening. Heb je binnen 1 maand nog geen terugbetaling ontvangen mail ons dan nogmaals met als onderwerp terugbetaling inschrijfgeld.​

Tot 1 maart 2017 kan dit. Dit is de manier waarop je dat doet: De originele aanvrager stuurt vanuit zijn/haar mailbox een mail naar info@coloursbythesea.nl. Als onderwerp startnummer overschrijven. In de mail stuur de het bewijs van deelname mee. Je vermeldt de naam en de geboortedatum van de persoon die het overneemt en eventuele aanpassing in shirtmaat.

Algemene voorwaarden

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk eerst of de uitleg op onze infopagina's staan. Kun je het daar ook niet vinden kun je altijd een mail sturen of het onderstaande formulier invullen.