LAATSTE NIEUWSBRIEF 29 MEI 2017

LAATSTE NIEUWSBRIEF 29 MEI 2017

Beste deelnemers,

Nog een paar dagen en dan is het al weer 3 juni en dus Colours by the Sea.
Alle startnummers zijn drie weken geleden verzonden naar het door jou opgegeven postadres tijdens je inschrijving.
(niet ontvangen, lees even deze mail voordat je ons gaat mailen)

shirts ophalen
Aan je startnummer zit een strookje. Met dit strookje kan je je Colours by the Sea shirt en bril ophalen bij het secretariaat op het BELLAMYPARK te Vlissingen. Op het strookje staat je startnummer en de maat van je bestelde shirt. Je hoeft dus alleen dat strookje in te leveren. Je 2017 shirt in combinatie met je 2017 startnummer geven je toegang tot de startvakken en het parkoers.
(maar natuurlijk mag je ook verkleed en hoeven gratis deelnemende kinderen niet perse een CBTS aan)

Wij adviseren iedereen uit de omgeving Walcheren om op vrijdag 2 juni het shirt al op te komen halen. Of anders zaterdag op tijd, zodat je ook op tijd kan starten.

Locatie en openingstijden secretariaat/bagagedepot:
Vrijdag 2 juni a.s. van 9.00–21.00 uur - Bellamy Park - Vlissingen
Zaterdag 3 juni a.s. van 9.00 – 15.30 uur - Bellamy Park - Vlissingen

Let dus op. Zaterdag 3 juni na 15:30 uur kan je dus geen deelnemers shirt of bril meer ophalen. Het bagagedepot blijft wel gewoon open tot 24:00 uur. Er is ruimte voor 300 tassen, gebruik hiervoor je tassen label dat vast zit aan je startnummer (kosten 2 euro)

Shirts ruilen?
Dat kan na sluiting secretariaat (15:30 uur) en alleen als er nog shirts over zijn.

FAQ - VEEL GESTELDE VRAGEN!

WAVES EN START TIJDEN

Net als vorig jaar had natuurlijk naast de wave je starttijd op het startnummer moeten staan.. Dat was voor ons ook een leuke verrassing (NOT). Hier even de starttijden en wat WAVE info

Starthardlopers 16:30 uur
Startwandelaars 16:55 uur

Wave 1 starttijd 16.30uur
Wave 2 starttijd 16.35uur
Wave 3 starttijd 16.40uur
Wave 4 starttijd 16.45uur
Wave 5 starttijd 16.50uur
Wave 6 starttijd 16.55uur
Wave 7 starttijd 17.00uur
Wave 8 starttijd 17.05uur
Wave 9 starttijd 17.10uur
Wave 10 starttijd 17.15uur
Wave 11 starttijd 17.20uur

Hoe weet ik in welke wave ik start?
De waves zijn ingedeeld op de volgorde van inschrijven, waarbij de hardlopers eerst starten. Dit betekent dat hoe eerder je bent ingeschreven hoe eerder je zult starten. Je wave staat vermeld op je startnummer. Per wave starten er ongeveer 500 deelnemers.

Wat moet ik doen als ik met iemand mee wil lopen die start in een andere wave?

Dat kan natuurlijk! Als je met een ander of met anderen wilt meelopen die niet in dezelfde wave starten, start je in de wave van het hoogste wavenummer. Bijvoorbeeld: Je start zelf in Wave 1 en de ander in Wave 4, dan starten jullie in Wave 4. Je kunt dan niet samen in Wave 1 starten.
Ik heb drie vrienden, 1 start in wave 2 een in wave 6 en een in 3 en ik heb zelf wave 8, wat nu? Jullie kunnen samen starten in wave 8

WANDELEN IPV HARDLOPEN
Wil je toch gaan wandelen ipv hardlopen? Dan kan hoor.. Je kan met een hardloop startnummer gewoon gaan wandelen. Het kan niet andersom. Met een wandelnummer mag je wel meelopen, maar niet starten in de eerste hardloop waves 1 tm 5. Dit voor de veiligheid van de hardlopers.

STARTNUMMER NIET ONTVANGEN VIA DE POST!?
Dat kan gebeuren en gaat wel eens iets mis bij de post.
Stuur per omgaande een mail naar info@coloursbythesea.nl met in het onderwerp; STARTNUMMER NIET ONTVANGEN en kom met je startbewijs mail (heb je na je inschrijving ontvangen) en je ID (!!) naar het secretariaat op het Bellamypark.
In verband met onze opbouw krijg je vanaf woensdag geen antwoord meer op je mail, dus kom even op vrijdag of zaterdag naar het secretariaat! Het komt goed, geen paniek ;-) !

STARTNUMMER VERKOCHT
Deelnemers die hun startnummer hebben verkocht dienen er zelf zorg voor te dragen dat het verzonden startnummer bij de nieuwe deelnemer komt. Het startnummer is verzonden naar het opgegeven adres.

GELDIG STARTNUMMER

Elke deelnemers dient een geldig startnummer te hebben, dus ook kinderen!
Man beveiliging en onze team leden hebben de opdracht niemand zonder startnummer toe te laten bij de start en op het parcours. We hebben kinderen meegenomen in onze telling. De hoeveelheid poeder is afgestemd op het aantal deelnemers waaraan wij kaarten hebben verkocht.
Toch nog een kaartje kopen, kom op zaterdag 3 juni om 15:30 uur even naar het secretariaat, dan verkopen we overgebleven reservenummers. Dat zijn er maar een paar, dus op is op! (€21,50 incl shirt etc)

ZEER BELANGRIJK !!!!

GOOI AFVAL ALLEEN IN DE AFVALBAKKEN!
Denk aan onze dieren en onze natuur. Gooi je afval in de afvalbak!
Na het tweede kleurenpunt krijg je bij het Rabobank waterpunt een flesje water aangeboden. De sportdop hiervan kan je makkelijk openklikken zonder dat er een plastic lipje loslaat. Je kan hem dus ook makkelijk weer sluiten. Net voor de Kazematten krijg je van Jumbo ook nog een pakje drinken aangeboden.
Gooi je afval nooit zomaar op het strand of op de glooiing neer gooi je afval in de afvalbakken waarvan we er heel veel hebben staan!

GELUID
Naast dat we lekker gaan sporten is Colours by the Sea ook een echt muziek feest. Om oorschade te voorkomen adviseren wij je om oordopjes te dragen.

EIGEN POEDER VERBODEN!
We hebben meer dan genoeg poeder om je van top tot teen te kleuren!
Wij hebben ons poeder uitgebreid op veiligheid en schoonmaakbaarheid laten testen.
Vijf kleurpunten met op het laatst nog een 6e kleurenpunt waar je zelf kunt kiezen voor de laatste extra kleur. In verband met de veiligheid van alle deelnemers, toeschouwers en ondernemers is het NIET toegestaan om zelf poeder mee te nemen! De ervaring is dat poeder van bijvoorbeeld de Xenox moeilijk te verwijderen is!

BEPERKTE HOEVEELHEID MERCHANDISE
Wij verkopen handige Colours by the Sea arm-sleeves, die lekker warm zijn en super hip. Bij de info tent verkopen wij ook hoofdbandjes (€5,00), petjes (€10,00), reserve kinder shirts (op is op) van 2017 (€ 10,00) en shirts van voorgaande jaren (€5,00).

Entertainment Colours by the Sea, Vlissingen

2 JUNI PRE PARTY BIJ CUISINE MACHINE

COLOUR DISCO!
Een grote Colours pre-party op vrijdag 2 juni - het moet niet gekker worden. Colours by the Sea organiseert samen met Cuisine Machine, het foodfestival dat het hele pinksterweekend in en rond de Machinefabriek wordt gehouden, een grote COLOUR DISCO op hun festivalterrein.

Het feest begint om 18:30 uur met een knaloptreden van de 60s Revolution Band. Dan volgen drie feestelijke disco-minded DJ’s. Robin, Etienne & Laurens zijn wars van artiestennamen, maar bouwden onder andere met hun Pokoe-feesten een aardige reputatie op.
Wedden dat er na al dat gedans op het festivalterrein geen grassprietje meer over is? Om de prestaties van zaterdag niet al te negatief te beïnvloeden, stopt de Colour Disco al om 00:00 uur.

De Colour Disco is voor iedereen vrij toegankelijk. Wanneer je je shirt van Colours by the Sea ophaalt (vrijdag 2 juni) krijg je een flyer van het feest. Lever je die in bij Cuisine Machine, dan ontvang je een vrolijk pretpakket neon-frutsels om de feestvreugde nog een beetje mee te verhogen. Meer informatie: https://cuisinemachine.nl/home/

3 JUNI CBTS - DAY PROGRAMMA

Op 3 juni hebben wij voor de 5e editie een mega vet muzikaal programma dat al start om
14:45 uur met Voice of Holland finalist Isabel Provoost.

14:45 uur Isabel Provoost
15:30 uur Woodworks
16:30 uur start hardlopers (waves) met Reginald Peenen
17:00 uur start wandelaars (waves) met Reginald Peenen
17:30 uur Party DJ W
19:30 uur Kleur confetti explosie
20:00 uur Captain Midnight (9 koppige feest live band)
DJ Maurice
24:00 uur einde

GRATIS LICHAAMSMETING
Tijdens de openingstijden van het secretariaat kan je een gratis lichaamsmeting laten doen door Invorm. Want: Meten = Weten!
Ben jij benieuwd hoe hoog jouw vetpercentage en spiermassa is?dan is dit je kans! Kom 2 en 3 juni naar de stand van InVorm en dan krijg je een gratis lichaamsmeting! (tegenover het secretariaat) https://www.facebook.com/voedingscoachinvorm/

OMROEP ZEELAND
Ga met Omroep Zeeland op de foto! De Zeeuwse omroep zet op zaterdag 3 juni haar fotopodium op de glooiing om jullie zo kleurrijk mogelijk vast te
leggen. De foto's vind je terug op de Facebookpagina van Omroep Zeeland. Natuurlijk is er ook bewegend beeld: maandagavond kan je jezelf wellicht
bewonderen in het tv-programma Evenement van de week. Wil je écht niets
missen van Colours by the Sea? Houd dan de Facebookpagina Lopen in Zeeland https://www.facebook.com/lopeninzeeland/ in de gaten voor de laatste foto's en video's!

HOOFDSPONSOR PZC
Op de foto bij een mega selfie stick? Zoek de PZC op het BELLAMYPARK.

SHIRTSPONSOR
Provincie Zeeland

KLEURSPONSOREN 2017
Actemium - Groen
HDV steigerbouw - Rood
Rabobank - Oranje
PZC - Blauw/Geel
Manhattan Domburg - Roze/Paars - zie voor kortingsactie achterkant startnummer
Jansma & Dik Schoonmaak bedrijf -mix kleuren

Voor de rest willen we je heel veel plezier wensen met de kleurrijkste en misschien wel de vrolijkste dag van dit jaar! Tot vrijdag of zaterdag

Wij hebben er zin in,

Anthony van den Berg
Team Colours by the Sea
www.coloursbythesea.nl
https://www.facebook.com/coloursbythesea/