Feest tijdens Colours 2017

Colours by the Sea zorgt op 3 juni voor een feestje in Vlissingen!

Colours by the Sea zorgt op 3 juni voor een feestje in Vlissingen!

Naast het sportieve programma met duizenden kleurige hardlopers en wandelaars, zorgt Colours by the Sea dit jaar ook voor een feestelijk muzikaal programma. Het Bellamypark in Vlissingen wordt voor en na de finish van dit enorme loopevenement omgebouwd tot evenementen-locatie met entertainment voor jong en oud, food-court en volop gezelligheid!

 

De middag wordt om 14.45 geopend door niemand minder dan ‘Voice-finaliste’ Isabel. Daarna neemt Woodworks het podium over, met een gezellige mix van bekende pop en rock.

 

Dan gaan we van start met de lopers: de hardlopers vertrekken om 16.30 uur, en de wandelaars rond 17.00. De route van het leukste loop-evenement van Zeeland voert de deelnemers door de stad en over de stranden van Vlissingen, met natuurlijk de zeven kleurpunten! Terug op het Bellamypark worden de lopers muzikaal verwelkomd door de nummer-1 party-DJ van Nederland; Party DJ ‘W’. Swingend de finishlijn over dus.

Om half acht verzamelt iedereen voor het hoofdpodium voor de legendarische kleurexplosie!

 

Vanaf half negen gaat de party echt beginnen, met op het grote podium de feest-formatie ‘Captain Midnight’. Een 9-koppige live-band, die de ene na de andere hit speelt, onder leiding van de knotsgekke Captain Midnight op piano.

De avond wordt afgesloten door DJ Maurice, die met zijn party-hits tot middernacht Vlissingen op zijn grondvesten laat dreunen!

 

‘Dit wordt echt een familiefeest, met volop sportiviteit en gezelligheid, we hebben echt voor ieder wat wils’ aldus organisator Anthony van de Berg; ‘iedereen is van harte uitgenodigd om te komen lopen en swingen!’.

 

Colours by the Sea is op zaterdag 3 juni op en rond het Bellamypark in Vlissingen. De toegang tot het evenement is gratis. Inschrijven voor de looproute is niet meer mogelijk.